Campania "Back to school" 2023

16. 10. 2023
Campania "Back to school" 2023

Începutul noului an școlar nu vine întotdeauna doar cu sentimente pozitive. Pentru unii elevi, costul rechizitelor școlare esențiale poate fi o povară semnificativă

Începutul unui nou an școlar este un moment plin de entuziasm și anticipare pentru elevii de pretutindeni. În fiecare an, acest moment este însoțit de multe emoții pentru elevi, indiferent de vârsta lor. Cu toate acestea, noul an școlar vine de multe ori cu greutăți pentru cei ce se află în situații vulnerabile, fie că este vorba de simplul acces la educație sau la rechizitele esențiale, iar noi, cei de la Fundația Premier Energy, credem că fiecare copil merită șansa de a primi o educație completă și de calitate.Pentru a lua măcar o parte din grijile părinților, ne-am decis să ne implicăm pentru a face începutul anului un prilej de bucurie.

Anul acesta, ne-am îndreptat atenția și dorința de a ajuta către Liceul cu Program Sportiv „Helmuth Duckadam”, unde am avut ocazia de a le oferi elevilor în situații vulnerabile rechizitele necesare, în cadrul campaniei „Back to School”. Ziua campaniei a fost plină de zâmbete și emoție. În curtea liceului, elevii așteaptau cu nerăbdare să se reîntâlnească cu prietenii și să exploreze noi oportunități de învățare. Festivitatea de deschidere a fost presărată cu voie bună, discursuri și mesaje inspiraționale, în scopul de a cultiva un sentiment de comunitate și motivație pentru noul an școlar.

De îndată ce echipa noastră a ajuns la Liceul „Helmuth Duckadam”, am fost întâmpinați de elevii care își așteptau cu nerăbdare noile rechizite. Fiecare elev a primit un rucsac plin cu toate instrumentele necesare la orele de curs, precum caiete, pixuri, creioane și multe altele. Văzând bucuria și aprecierea de pe fețele, ne-am dat seama că acesta este motivul pentru care Fundația Premier Energy există: crearea oportunităților pentru copiii dezavantajați și susținerea egalității de șanse.

Campania de „Back to School” a presupus mai mult decât dăruirea rechizitelor școlare; acest eveniment a implicat, de asemenea, o oportunitate de a ne exersa capacitatea de a fi empatici și de a face parte dintr-o comunitate. În acest scop, am colaborat cu profesorii și personalul școlii pentru a ne asigura că am îndeplinit nevoile specifice fiecărui elev aflat într-o situație vulnerabilă. Prin implicarea acestora în procesul de planificare, am reușit să identificăm cele mai importante nevoi și să ne adaptăm întregul proces pentru a avea cel mai semnificativ impact.

Această campanie a fost un prilej să ne reamintim de bucuriile simple ale vieții, iar prima zi de școală a fost un moment oportun să simțim din nou cu inocența copilăriei. Expresiile de recunoştinţă şi speranţă din ochii copiilor au fost nepreţuite, și au trezit în noi un sentiment de apartenență la o comunitate atât de călduroasă și deschisă. Reflectând la această campanie, sufletul nostru se umple de sentimente pozitive, având în vedere impactul pe care l-a avut inițiativa noastră în viețile copiilor. Ne simțim mândri de ajutorul pe care am reușit să-l oferim în scopul sprijinirii educației, fiind motivați în continuare să susținem tinerii pe drumul cunoașterii.

Distribuie acest articol cu prietenii

Alte articole

Cezar a reușit să rostească primele cuvinte
22. 12. 2023

Cezar a reușit să rostească primele cuvinte

Astăzi dorim să vă împărtășim o poveste inspirațională despre un tânăr numit Cezar, care, datorită generozității voastre și a implicării noastre în cadrul Fundației Premier Energy, a avut o șansă reală la progres și dezvoltare.