Cezar a reușit să rostească primele cuvinte

22. 12. 2023
Cezar a reușit să rostească primele cuvinte

Astăzi dorim să vă împărtășim o poveste inspirațională despre un tânăr numit Cezar, care, datorită generozității voastre și a implicării noastre în cadrul Fundației Premier Energy, a avut o șansă reală la progres și dezvoltare.

În spatele fiecărui copil se află o poveste unică, iar Cezar, diagnosticat cu autism, a avut parte de provocări deosebite. Fiind crescut doar de mamă, aceasta s-a dedicat cu trup și suflet să acopere nevoile băiețelului ei, dar uneori tot efortul necesar pentru a face o schimbare devine copleșitor pentru o singură persoană. Ne bucurăm că situația lui Cezar a reușit să înduioșeze inimile donatorilor și mobilizarea de care au dat dovadă a dat roade și a schimbat cu adevărat viața unui copil. Orele de terapie de care avea atât de multă nevoie l-au ajutat pe Cezar să facă progrese considerabile și să depășească din dificultățile cu care se confrunta din cauza diagnosticului cu TSA.

Cuvintele mamei lui Cezar ne-au oferit o privire sinceră în progresul impresionant al fiului său:

„În primul rând, aș dori să vă mulțumesc din suflet că existați. Datorită ajutorului primit, Cezar a putut face mai multe ore de terapie și acest lucru a ajutat la progrese foarte mari în dezvoltarea lui. Începând cu prima lună, s-au văzut schimbări în comportament și în vorbire. Cezar a început să aibă atenție distributivă (până acum 6 luni era zero), a început să rostească cuvinte, a început să folosească toaleta, este mult mai fericit și mult mai inteligent pe zi ce trece.

Ținând cont că viața noastră nu este tocmai una ușoară, datorită ajutorului primit de la fundație mi-am putut reda speranța și puterea să cred că se poate și că încă există oameni cu inimă. Nu există cuvinte de mulțumire pentru ceea ce ați făcut pentru noi. Având în vedere că sunt o mamă singură, toate aceste costuri mă suprasolicită și eram nevoită să lucrez aproape non-stop, însă cu ajutorul fundației am putut să-mi eliberez puțin psihicul și m-am putut bucura mai mult de copilul meu.”

Aceste cuvinte răsună ca o melodie a bucuriei și speranței. Împreună, am creat o schimbare reală în viața lui Cezar și a mamei sale. Suntem o comunitate puternică, iar fiecare contribuție a fost o cărămidă în construcția unui viitor mai luminos pentru Cezar și alți copii care se confruntă cu autism.

În continuare, ne propunem să continuăm această călătorie împreună, să aducem schimbări pozitive și să oferim sprijin acolo unde este nevoie. Mulțumim din suflet pentru fiecare gest de generozitate și pentru că faceți parte din această poveste de succes.

Distribuie acest articol cu prietenii

Alte articole

Campania "Back to school" 2023
16. 10. 2023

Campania "Back to school" 2023

Începutul noului an școlar nu vine întotdeauna doar cu sentimente pozitive. Pentru unii elevi, costul rechizitelor școlare esențiale poate fi o povară semnificativă