Fundația Premier Energy se alătură proiectului "Atipic Party"

05. 10. 2023
Fundația Premier Energy se alătură proiectului "Atipic Party"

La Fundația Premier Energy, misiunea noastră a fost întotdeauna clară: să avem un impact pozitiv și de durată asupra vieților copiilor care se confruntă cu provocări și obstacole unice. Cu fiecare proiect în care ne implicăm, facem pași spre a crea o lume în care fiecare copil, indiferent de abilitățile sale, poate experimenta bucuriile copilăriei

De acestă dată, vă invităm să luați parte la o călătorie care să vă deschidă inimile, una care întruchipează principiile fundației, și anume că toți trebuie să regăsim înăuntrul nostru compasiunea și să luptăm pentru echitate în rândul tuturor grupurilor sociale. În acest scop, împreună cu Asociația CONIL, am reușit să aducem zâmbetul pe buzele a 23 de copii cu nevoi speciale și să le oferim un moment în care să fie celebrați pentru tot ce îi face unici. Am luat parte astfel, în calitate de invitați, la petrecerea specială pentru elevii școlii CONIL, având oportunitatea să vedem pentru prima dată ce presupune „Atipic Party”. Proiectul a luat naștere din dorința de a le oferi copiilor speciali o zi de naștere dedicată lor în care să se simtă că fac parte dintr-o comunitate, că au un loc al lor în care se pot aduna, dându-le șansa să se integreze și să se distreze cu prietenii. Nu putem ignora faptul că acestor copii le este dificil să se integreze printre copiii tipici, iar această petrecere este un pas important în realizarea incluziunii de care aceștia au nevoie.

Petrecerea a fost o experiență unică și pentru noi, văzând cum cei mici, în ciuda dificultăților pe care le au, reușesc să se bucure din plin de momentele pure ale copilăriei, la fel ca oricare dintre noi. Am fost impresionați de nivelul de dedicare și implicare pe care îl au angajații școlii CONIL și cât de important a fost pentru aceștia să le ofere micuților momente de neuitat în care să simtă cu adevărat bucuria de a fi copil. De la momentele artistice, până la jocurile și tortul de la final, atmosfera a fost concepută să le ofere tinerilor o zi de naștere memorabilă.

Mulțumim Asociației CONIL pe această cale pentru că ne-au oferit o oportunitate de a privi în lumea unor copii cu adevărat speciali, și totuși la fel de copii ca oricare alții. Cu toate că viața poate veni cu obstacole, zâmbetul unui copil va aduce mereu lumină în orice circumstanță, de aceea cu toții merită să se bucure împreună de micile plăceri ale copilăriei.

Distribuie acest articol cu prietenii

Alte articole

Cezar a reușit să rostească primele cuvinte
22. 12. 2023

Cezar a reușit să rostească primele cuvinte

Astăzi dorim să vă împărtășim o poveste inspirațională despre un tânăr numit Cezar, care, datorită generozității voastre și a implicării noastre în cadrul Fundației Premier Energy, a avut o șansă reală la progres și dezvoltare.