Lansarea Fundației Premier Energy: Primul pas către un viitor mai luminos

06. 12. 2023
Lansarea Fundației Premier Energy: Primul pas către un viitor mai luminos

Nu doar o lansare, ci începutul misiunii noastre de a schimba viețile copiilor din România.

În inima fiecărei schimbări semnificative se află un act de compasiune și o dorință arzătoare de a face lumea un loc mai bun. În acest scop, suntem mândri să vă aducem în atenție un moment deosebit, unul în care speranța și solidaritatea au dat naștere unei inițiative de a transforma destinele copiilor și de a demonstra că ajutorul are ecou. Pentru a aduce misiunea noastră și în atenția publicului larg, am avut plăcerea de a organiza evenimentul de lansare a Fundației Premier Energy, un prilej de a deschide ușile tuturor copiilor care au nevoie de sprijin să-și atingă întregul potențial.

Ne bucurăm că am reușit să ajungem în fața oamenilor și să ne comunicăm intenția de a face o diferență în viața copiilor și tinerilor din România, având scopul de a-i ajuta cu problemele cu care se confruntă, fie acestea de natură socială, medicală sau educațională. În cadrul evenimentului, a avut loc în același timp și lansarea platformei, prima de acest fel din România. Prin intermediul platformei noastre ne dorim să oferim un portal către ajutor tuturor celor care au curajul să îl ceară sau bunăvoința să ajute, iar noi le vom oferi toate resursele de care au nevoie să își facă povestea cunoscută.

Evenimentul a avut loc la data de 8 noiembrie în spectaculoasa sală Le Diplomate din interiorul Hotelului InterContinental Athenee Palace, o sală cu o istorie vastă în organizarea de evenimente, recunoscută ca Patrimoniu Național. Ne-am dorit ca seara lansării să rămână în amintirea invitaților, așa că acest cadru festiv ni s-a părut cel mai potrivit pentru a organiza un eveniment de neuitat atât pentru noi, cât și pentru toți susținătorii noștri.

Am avut onoarea să îi avem ca susținători în cauza noastră pe Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, doamna Natalia Intotero, doamna Senator Anca Dragu și pe Secretarul de stat la Ministerul Sănătății, domnul Alexandru Rogobete. De asemenea, doamna Amalia Enache, în calitate de maestru de ceremonie, a făcut seara memorabilă prin discursul său inspirațional și plin de emoție. Prezența sa pe scena evenimentului a adus în atenția tuturor invitatilor importanța acestui moment pentru sectorul de caritate din România, transmițând dedicarea de care ne dorim să dăm dovadă pe tot parcursul activității noastre.

Susținerea doamnei Intotero a fost una considerabilă: „Apreciez în mod deosebit înființarea unui sistem corect gândit care prezintă, într-o manieră echilibrată, toate aceste cazuri speciale de copii. Ei primesc pur și simplu o nouă șansă la viață datorită celor care ascultă povestea lor. Primesc practic un destin nou. Primesc încredere.”

Atmosfera evenimentului a păstrat un aer de poveste și cu ajutorul acordurilor clasice interpretate de cvartetul Poetique, care au oferit un moment artistic demn de o astfel de seara cu o importanță majoră atât pentru noi, cât și pentru sfera caritabilă din România.

Bineînțeles, i-am avut alături și pe partenerii noștri de la Asociația OMIS, împreună cu tânăra Sofia, entuziasmată să ne demonstreze abilitățile ei impresionante, căpătate într-un timp foarte scurt la harpă. În acel moment, toată lumea prezentă i-a recunoscut talentul și munca. Cu dorința de a-i recompensa eforturile, și prin generozitatea donatorilor noștri, am reușit să-i facem cadou propria harpă pe care să își poată dezvolta abilitățile la potențialul lor maxim. De asemenea, am reușit să oferim un moment de folclor românesc cu interpretarea Andreei și Sophiei la nai, fete cu un viitor strălucit în domeniul artei muzicale.

Evenimentul s-a încheiat cu impresii plăcute și cu un profund sentiment de împlinire, făcându-ne să ne simțim cu un pas mai aproape de scopul nostru final, acesta fiind să trezim în sufletele oamenilor dorința de a înțelege nevoile celorlalți și de a empatiza cu cei care nu au fost la fel de norocoși.

Odată cu realizarea primilor pași în călătoria noastră de a face bine, prin lansarea oficială a Fundației Premier Energy, nu putem să nu reflectăm asupra puterii colective a bunătății și generozității. Această zi nu a fost doar despre evenimentul în sine, ci și despre semințele pe care le-am plantat împreună pentru a cultiva un viitor mai bun.

Mulțumim fiecărui participant, donator și susținător care a contribuit la această zi deosebită. Voi sunteți cei care faceți posibilă schimbarea și transformarea intențiilor bune în acțiune.

Pe măsură ce ne îndreptăm către viitor, suntem plini de entuziasm și determinare. Fundația Premier Energy nu este doar o organizație de caritate; este o comunitate care se hrănește din solidaritate și se dezvoltă prin compasiune. Împreună vom continua să construim poduri către o lume mai echitabilă și să aducem un zâmbet pe fețele celor care au nevoie de ajutor

Distribuie acest articol cu prietenii

Alte articole

Cezar a reușit să rostească primele cuvinte
22. 12. 2023

Cezar a reușit să rostească primele cuvinte

Astăzi dorim să vă împărtășim o poveste inspirațională despre un tânăr numit Cezar, care, datorită generozității voastre și a implicării noastre în cadrul Fundației Premier Energy, a avut o șansă reală la progres și dezvoltare.

Campania "Back to school" 2023
16. 10. 2023

Campania "Back to school" 2023

Începutul noului an școlar nu vine întotdeauna doar cu sentimente pozitive. Pentru unii elevi, costul rechizitelor școlare esențiale poate fi o povară semnificativă