Andrei are șansa de a ajunge pilot de Formula 1

Obrázek příběhu
Dezvoltare și educație
Cum poți ajuta?
Dvs. puteți contribui pentru ca Andrei să poată participa la campionatul din Spania, următorul pas din cariera sa.
Donează acum

Din păcate, întreaga sumă nu a putut fi strânsă. Donațiile strânse au fost însă folosite pentru a susține poveștile altor copii. Vă mulțumim!

Distribuiți povestea:

Fii alături de Andrei în a-și îndeplini țelul mai repede!

Măgeanu Norris
PERSOANA GARANTĂ

Măgeanu Norris

Președinte Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS)

Mesajul persoanei garante

Andrei Dună este unul dintre cei mai promitatori tineri sportivi din cadrul Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS), fiind totodata una dintre șansele pe care România le poate avea să dea în viitor un pilot de top la nivel mondial. Andrei a beneficiat de o prevedere a FRAS, care permite tinerilor cu vârste sub 16 ani să înceapă să piloteze. Astfel, la vârsta sa de acum, este deja câștigătoul câtorva etape de campionat național, bifând deja și un sezon complet în campionatul Franței de Formula 4.

Automobilismul este un sport scump, de aceea efortul, talentul, ambiția, perseverența și motivația sportivului trebuie completate si susținute și de un buget important pentru deplasări și pentru mașina de competiții.

În concluzie, orice ajutor financiar pe care îl putem obține pentru Andrei reprezintă o investiție într-un tânăr care poate reprezenta România în lume cu onoare și valoare.

În calitatea mea de președinte al Federației Române de Automobilism Sportiv fac, la rândul meu, toate demersurile posibile pentru a-i fi de ajutor în intențiile sale.

Talent, determinare și excelență. Sunt doar câteva dintre cuvintele ce îl pot caracteriza pe Andrei Dună, care la doar 17 ani, Andrei este unul dintre cei mai promițători piloți din țară, cariera lui este doar la început.

În căutarea lucrurilor remarcabile din viața noastră de zi cu zi, numele lui Andrei Dună strălucește ca un veritabil exemplu de excelență, perseverență și talent. La doar 17 ani, Andrei este unul dintre cei mai promițători piloți de curse din țară, cu rezultate impresionante în competițiile de Slalom Paralel și Rally Cross, atât în România, cât și în străinătate.

Andrei Dună își propune să devină primul pilot român de Formula 1, iar anul 2024 îl găsește pregătit să concureze la un nivel superior în cadrul Campionatului Spaniol de Formula 4. Această provocare nu implică doar performanță și concurență acerbă, ci și costuri semnificative. Astfel, pentru a susține visul său, Andrei are nevoie de sprijinul nostru.

Fiecare cursă a fost un pas către visul său, iar acum el se pregătește pentru un alt nivel de competiție. Cu multă dedicare, antrenament, susținere și sacrificii, Andrei a demonstrat deja că este pe drumul cel bun către Formula 1. Cu toate acestea, costurile de pregătire și participare sunt substanțiale și depășesc resursele lui Andrei.

Andrei Dună ne împărtășește că "dincolo de muncă, devotament și talent, elementul cheie în dezvoltarea mea ca pilot și dorința de a reprezenta România pe marile circuite ale lumii este susținerea financiară. Costurile sunt substanțiale și pot fi suportate doar cu ajutorul unor sponsori puternici, care își doresc să susțină adevărata performanță."

Astăzi, vă invităm să fim o parte din povestea extraordinară a lui Andrei Dună. Susțineți-l să devină primul pilot român de Formula 1, pilotând pe cele mai prestigioase circuite din Franța, Spania și Portugalia.

Suma donată va fi direcționată 100% către povestea aleasă de dvs.

Alți copii care au nevoie de ajutor

Oportunitatea de a ajuta va exista mereu. Aflați acum poveștile altor copii care au nevoie de ajutor

S-a întâmplat ceva extraordinar ce nu s-a mai întâmplat niciodată. Ați sprijinit complet toți copiii de pe site-ul nostru și le-ați dat speranță pentru o copilărie mai fericită. În acest moment procesăm alte povești de copii pe care le vom publica pe site cât mai curând posibil.

Întrebări frecvente


Cum pot ajuta?

Pot dona pentru mai multe povești?