Tudor visează să devină campion la karting

Obrázek příběhu
Dezvoltare și educație
Cum poți ajuta?
Dvs. puteți dona pentru ca Tudor să poată avea un kart de competiție și să poată primi acces la competițiile și antrenamentele de karting.
Donează acum
123,165 RON de strâns
o lună rămase
124,215 RON suma țintă
Vreau să donez
RON

Copiii primesc 100% din banii donați de către dvs. Această plată nu este recurentă.

Distribuiți povestea:

Fii alături de Tudor în a-și îndeplini țelul mai repede!

 Grozea   Radu
PERSOANA GARANTĂ

Grozea Radu

Antrenor Karting

Mesajul persoanei garante

Tudor este un copil care are un viitor foarte sclipitor în domeniul auto și vreau să îl ajut cum pot. Ne am cunoscut când a venit la mine la pistă de Katring AMCKart după ce a încercat karturile de distracție i am dat pe mâna un kart de curse profesionist unde a excelat din prima sesiune, a urmat să participe la prima lui cursa unde a arătat că are instincte remarcabile și mi-am dat seama că acest sport sigur este pentru el.

Eu ca antrenor pot face multe pentru el ca să îl aduc la cea mai înaltă treaptă de pe podium, dar din păcate este un domeniu foarte scump și aici are nevoie de ajutor.

Orice fonduri strânse se vor duce în a achiziționa cel mai bun material sportiv pentru el.

La doar 10 ani, Tudor și-a descoperit deja vocația. Băiețelul a simțit dragostea pentru motorsport încă de la prima tangență pe care a avut-o cu acesta.

Pasiunea și determinarea sunt două elemente rar întâlnite împreună, însă Tudor, micul pilot de Katring, le are pe amândouă, alături de dorința de a străluci pe podium în acest sport care îi este atât de drag.

De multe ori, noi, oamenii mari, nu reușim să ne găsim pasiunile decât foarte târziu în viață. Acesta însă nu este și cazul lui Tudor, care, la vârsta de doar 10 ani, știe deja ce și-ar dori să facă pentru tot restul vieții. Pasiunea pentru Katring a descoperit-o anul trecut, însă progresul lui a fost unul cu adevărat impresionant, demonstrând abilitățile native ale băiețelului pentru motorsport.

În acest timp scurt, Tudor a reușit să obțină rezultate promițătoare în 2 dintre competițiile anului trecut, așteptând cu nerăbdare să-și demonstreze în continuare talentul în acest sport complex. Iar singurul impas ce stă în calea împliniri acestui vis este cel financiar, motorsportul fiind unul dintre cele mai costisitoare sporturi.

Motivul pentru care Tudor și familia lui au apelat la noi este faptul că visul micuțului stă acum în mâinile noastre. Sprijinul financiar de care are nevoie Tudor este esențial pentru a-i permite să achiziționeze un kart de competiție și să aibă acces la competițiile și antrenamentele necesare pentru a-și îndeplini potențialul în Katring. Această oportunitate nu ar avea doar un impact asupra lui Tudor, ci și asupra întregii familii, reducând povara financiară și oferindu-le posibilitatea de a se concentra mai mult pe susținerea pasiunii lui Tudor și pe succesul său în lumea motorsportului.

Cuvintele tatălui său ne-au emoționat puternic: “Tudor, un copil de doar 10 ani pasionat de Katring, este un tânăr condus, entuziast și hotărât, care trăiește și respiră fiorul Kartingului. Cu dăruirea lui neclintită și dragostea pentru sport, sunt sigur că va lăsa amprenta în lumea Katring-ului, pe măsură ce continuă să crească și să se dezvolte ca pilot de curse. Tudor iubește Kartingul! El este entuziast și energic când vine vorba despre Katring, este dornic să petreacă fiecare moment posibil la volan în curse și antrenamente. Este un copil ambițios, hotărât și cu un spirit competitiv. În același timp este și destul de responsabil și conștient de importantă de siguranță, de importantă respectării regulilor.”

Cu ajutorul nostru, Tudor ar avea șansa de a-și împlini visul de a continuă să se antreneze și să participe în competițiile naționale și internaționale de karting. Fiecare donație îl poate duce pe acesta mai aproape de o adevărată carieră în motorsport.

Suma donată va fi direcționată 100% către povestea aleasă de dvs.

Alți copii care au nevoie de ajutor

Oportunitatea de a ajuta va exista mereu. Aflați acum poveștile altor copii care au nevoie de ajutor

S-a întâmplat ceva extraordinar ce nu s-a mai întâmplat niciodată. Ați sprijinit complet toți copiii de pe site-ul nostru și le-ați dat speranță pentru o copilărie mai fericită. În acest moment procesăm alte povești de copii pe care le vom publica pe site cât mai curând posibil.

Întrebări frecvente


Cum pot ajuta?

Pot dona pentru mai multe povești?